Vaktet e Namazit Janë 5.

Duhet bërë nijjet.

Arikulli i radhës Kryesia e BIK-ut organizon kampanjën “Sofra e Ramazanit 2022”. Vaktia e namazit.

Namazi i ikindisë – salātul-‘asr.

.

Ramazani. Publisher: Four Media - https://bio. .

Falja e namazit shihni animacionin këtu.

977 views, 42 likes, 0 loves, 0 comments, 7 shares, Facebook Watch Videos from Mesazhi. it/FBElvis• IG: https://smarturl. it/IGElvis•YT: https://smartu.

Ikindia (Ka 8. Gabon.

Ikameti.

.

. .

Sa i përket rolit të namazit në tejkalimin e barrës së brengave, depresionit, ankthit dhe stresit nga zemra dhe në shërimin e sëmundjev të tij, individi duhet ta kuptojë patjetër se nuk ekziston asgjë më tepër, më e vlershme, më e këndshme, më inteligjente dhe më e bukur sesa gjendja e të qëndruarit para Krijuesit,. 22,278 likes · 931 talking about this.

.
Mund ta shprehim edhe gojari­sht.
Recent Posts.

fc-falcon">5 Kohët e Namazit, Tetovë, Tetovo, Macedonia.

Kuptimi i orës.

. sh. 458,000 Subscribers Subscribe.

. Feb 20, 2009 · Ketu mund te tregoni se a i falni 5 vaktet e namazit te cilat i ke te obliguara nga All-llahu s. Dreka (Ka 10 Rekate: 4 Synet - 4 Farz - 2 Synet e Fundit) 3. . Takvimi është një aplikacion që shërben për tregimin e kohës së namazit për territorin e Kosovës, përkatësisht datën sipas kalendarit hixhri, shënimeve fetare dhe astronomike etj. .

tha:.

. Dallimet e qytetve tjera janë: Aarau +2, Appenzell -4, Baden +4, Bern +4, Biel/Bienne +5, Chur -4, Davos -5, Delemont +5, Diessenhofen -1, Frauenfeld -1, Fribourg +5,.

French Southern Territories (Kergulen Islands), To FR.

Suret dhe duatë që do t’i këndojë në namaz, janë sikur të namazit të mashkullit që falet vetëm.

Dallimet e qytetve tjera janë: Aarau +2, Appenzell -4, Baden +4, Bern +4, Biel/Bienne +5, Chur -4, Davos -5, Delemont +5, Diessenhofen -1, Frauenfeld -1, Fribourg +5, Geneve.

Ai ndër të tjera thotë se nëna e tij është fetare dhe i falë 5 vakte.

977 views, 42 likes, 0 loves, 0 comments, 7 shares, Facebook Watch Videos from Mesazhi.